- Adıyaman Bölgesinde Yetiştirilen Nar (Punica granatum L.) Meyvesi ve Yan Ürünlerinin Fito-kimyasal Özellikleri ve Antioksidan Kapasiteleri20.04.2020 -AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİYeni Dipeptit-İndol Konjügatları Sentezi, Antioksidan ve Antikanser Özelliklerinin Belirlenmesi09.10.2020 -AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİMalatya’da yetişen alıç (Crataegus pseudoheterophylla Pojark) Meyvesinin, Çekirdeğinin ve Çekirdek Kabuğunun Toplam Fenolik/ Flavonoid Miktarlarının ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi18.10.2018 - 18.10.2019AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİDipeptit Içeren Yeni Sülfonamit Türevleri Sentezi Ve Karbonik Anhidraz (I,II, IV ve XII) Enzim Inhibisyon Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi15.10.2017 - 15.10.2019BursiyerADIYAMAN ÜNİVERSİTESİSürfaktan Yardımıyla Mezogözenekli TiO2 Sentezi ve Fotokatalitik Etkinliği,01.10.2009 - 01.06.2014AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİOluşturulma20 Şubat 2020 12:22Görüntülenme329