İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
  • Adıyaman Bölgesinde Yetiştirilen Nar (Punica granatum L.) Meyvesi ve Yan Ürünlerinin Fito-kimyasal Özellikleri ve Antioksidan Kapasiteleri
    20.04.2020 -
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Yeni Dipeptit-İndol Konjügatları Sentezi, Antioksidan ve Antikanser Özelliklerinin Belirlenmesi
    09.10.2020 -
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Malatya’da yetişen alıç (Crataegus pseudoheterophylla Pojark) Meyvesinin, Çekirdeğinin ve Çekirdek Kabuğunun Toplam Fenolik/ Flavonoid Miktarlarının ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
    18.10.2018 - 18.10.2019
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Dipeptit Içeren Yeni Sülfonamit Türevleri Sentezi Ve Karbonik Anhidraz (I,II, IV ve XII) Enzim Inhibisyon Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
    15.10.2017 - 15.10.2019
    Bursiyer
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Sürfaktan Yardımıyla Mezogözenekli TiO2 Sentezi ve Fotokatalitik Etkinliği,
    01.10.2009 - 01.06.2014
    Araştırmacı
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Oluşturulma20 Şubat 2020 12:22
Görüntülenme329