- Türkiye'de Doğal Yayılışlı Bazı Allium L. ve Ornithogalum L. Biyokimyasal, Antimikrobiyal ve Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi07.07.2021 - 10.10.2023AraştırmacıYeni 1,3,5-Triazin Türevi Üreido Benzen Sülfonamitlerin Sentezi, Kanserle Ilgili Karbonik Anhidraz Izoenzimlerini Inhibe Etme Özelliklerinin Belirlenmesi Ve Bazı Biyokimyasal Aktivitelerinin Incelenmesi01.08.2016 - 01.02.2019DanışmanAdıyaman Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Uygulama Laboratuvarı Alt Yapısı oluşturma Projesi20.01.2015 - 20.01.2016Proje Koordinatör Yrd.ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO) KURULMASI İÇİN ALTYAPI PROJESİ (birinci kısım)06.04.2016 - 05.04.2018YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİAdıyaman’da yetişen endemik Helleborus Vesicarius, Serratula Olygocephala, Centaurea Tomentella’nın bazı biyokimyasal özelliklerinin belirlenmesi ve moleküler karakterizasyonu12.12.2016 - 19.09.2019YürütücüYeni Mono Ve Bis Yapılı Histamin Schiff Bazı Türevlerinin Sentezi Karbonik Anhidraz Aktivasyon Özelliklerinin Testi Ve Biyolojik Aktivitelerinin Incelenmesi01.03.2016 - 13.03.2019AraştırmacıHARRAN ÜNİVERSİTESİYeni Siyano Guanidin Türevi Sülfonamitlerin Sentezi Kanserle İlgili Karbonik Anhidraz İzoenzimlerini İnhibe Etme Özelliklerinin Testi ve Biyolojik Aktivitelerinin İncelenmesi10.12.2015 - 16.02.2018AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİHalk tarafından tüketilen bazı mantarların antioksidan özelliklerinin belirlenmesi12.02.2006 - 13.07.2008AraştırmacıSELÇUK ÜNİVERSİTESİKonya Bölgesindeki Bazı Centaurea Türlerinin Bazı Kimyasal Ve Biyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi13.02.2005 - 13.07.2008AraştırmacıSELÇUK ÜNİVERSİTESİKonya ve Civarında Yetişen Labiatae Familyasından Sideritis Cinsine Ait Endemik 5 Taksonun Antioksidatif Aktivitesinin Tayin Edilmesi Selçuk Üniversitesi13.02.2005 - 15.07.2007AraştırmacıSELÇUK ÜNİVERSİTESİHatay Bölgesinde yetişen Çeşitli Verbascum Türlerinin Bazı Kimyasal ve Biyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi07.02.2010 - 15.06.2014Proje KoordinatörüMUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİAspir Tohumu Katkılı Yemle Beslemenin Piliç Eti ve Yumurtada Konjuge Linoleik Asit ve Toplam Protein Miktarına Etkisi14.02.2010 - 06.07.2014Proje KoordinatörüMUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİHatay Bölgesinde Üretilen Trunç Püren Ve Pamuk Balının Antioksidan Kapasiteleri Ve Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi13.09.2009 - 10.07.2011Proje KoordinatörüMUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİHatay İlinde Üretilen Çam Okaliptüs Çiçek ve Maydanoz Ballarının Antioksidan Antimikrobiyal Yağ Asidi ve Kalınyı Analizleri13.09.2009 - 10.07.2011Proje KoordinatörüMUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİHatay da Yetişen Salvia Verticillata L Subsp Amasiaca Türünün Fitokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi19.09.2010 - 15.07.2012Proje KoordinatörüMUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİHer Ev Bir Atölye11.12.2011 - 10.11.2012Proje Koordinatör Yrd.MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİOluşturulma05 Mayıs 2015 13:33Görüntülenme600