- Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarları Alt Yapısı Oluşturulması23.09.2013 - 08.02.2016YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİKırmızı biber üretiminde elde edilen atık tohumların tavuk köfte yapımında kullanım olanakları30.05.2012 - 25.01.2015AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİSucuk kılıfına potasyum sorbat uygulamasının sucuğun mikrobiyolojik özellikleri ve biyojen amin oluşumu üzerindeki etkileri05.10.2015 -YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİZeytin yaprağı ekstraktının olgunlaşma ve depolama aşamalarında sucuğun fiziksel kimyasal duyusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerindeki etkileri22.01.2015 -YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİÜzüm çekirdeği ununun sığır eti köftelerinin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri01.12.2011 - 31.05.2012YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBitkisel unların sığır eti köftelerinin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri-YöneticiSığır hindi ve tavuk etlerinin köftelerin fiziksel kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri-YöneticiSoya ve Peyniraltı Suyu Protein İzolatları ve pH nın Tavuk Etine Uygulanan Yenebilir Kaplamalar Üzerindeki Etkisi-YöneticiFarklı bitkisel yağların farklı tür etlerin emülsiyon özellikleri üzerindeki etkileri-AraştırmacıModel sistemde farklı tür etlerine değişik seviyelerde yağsız süttozu ve peyniraltı suyu tozu ilavesinin çeşitli emülsiyon özellikleri üzerindeki etkisi-AraştırmacıOluşturulma09 Aralık 2012 17:36Görüntülenme527