- Kaplama Malzemesi Olarak Piyasaya Sunulan Bazı Galeta Unlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma09.12.2002 - 03.10.2003AraştırmacıVAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİBuğday, selüloz ve yulaf liflerinin tavuk köftelerde kullanım olanakları14.12.2016 - 28.12.2017YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBazı bitkisel liflerin tavuk köftelerde kullanım olanakları22.01.2015 - 22.11.2015YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBazı bitkisel kökenli bileşenlerin tavuk köftelerde yenilebilir kaplama olarak kullanım olanakları02.09.2014 - 02.06.2015YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİKırmızı biber üretiminde elde edilen atık tohumların tavuk köfte yapımında kullanım olanakları19.04.2012 - 18.10.2012YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİAtatürk Barajı ndan avlanan sazan balığından farklı bitki ekstraktları ile kaplanmış köfte yapım olanakları01.12.2011 - 31.05.2012YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBitkisel Unların Sığır Eti Köftelerinin Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkileri08.02.2011 - 07.02.2012AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİFarklı Bitki Ekstrelerinin Kaplanmış Balık Köftesi Kalitesine Etkisi01.04.2011 - 30.09.2011YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBazı Bitkisel Protein ve Gamların Tavuk Etlerinde Yenilebilir Film Olarak Performanslarının Tespiti01.04.2009 - 30.09.2009YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİFarklı Protein Kaynaklarının İnci Kefali Balığı Kalitesine Etkisi15.06.2008 - 14.03.2009YürütücüADIYAMAN ÜNİVERSİTESİBalık Eti ve Tavuk Etine Uygulana Yenilebilir Kaplamaların Etkileri Üzerine Bir Araştırma10.05.2005 - 07.12.2006AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİKaplama Malzemesi Olarak Galeta Unlarının Bazı Kalite Özelliklerinin Tespiti16.02.2004 - 13.10.2004AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİTuzlanmış Balıklarda İnci Kefali Meydana Gelen Kimyasal ve Biyokimyasal Değişimler15.05.2002 - 12.05.2003AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİFarklı Kurutma Yöntemi Uygulanan İnci Kefali Chalcalburnus tarichi Balığının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi20.05.1999 - 10.05.2000AraştırmacıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİOluşturulma11 Aralık 2012 13:06Görüntülenme428