İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi

Bildiriler

  • Karabuğday (Fagopyrum Esculentum Moench)'ın bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanımı
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6. International Conferences on Engineering & Natural Sciences
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Gıdalara yenilebilir kaplama uygulamalarında süt ürünlerinin kullanım olanakları.
    22.05.2003 - 22.05.2003
    Ulusal
    Türkçe
    Süt endüstrisinde yeni eğilimler sempozyumu.
    KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, KILINÇÇEKER OSMAN, Doğan İsmail Sait
  • Karagenan, keçiboynuzu ve karboksimetil selüloz gamları ile üretilen sazan eti köftelerinin bazı özellikleri.
    03.05.2018 - 03.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Technology Symposium.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Chianın (Salvia hispanica) Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanım
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Pelemir (Cephalaria syriaca) Tohumunun Bazı Özellikleri ve Gıda Sektöründe Kullanımı
    20.06.2019 - 20.06.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    International Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/Turkey
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Sebzelerden Elde Edilen Diyet Liflerin Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef)’in Bazı Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı.
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Nohut (cicer arietinum) ununun bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanım olanakları.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Keten (linum usitatissimum L.) tohumunun bazı özellikleri ve et ürünlerinde kullanımı.
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Use of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in Chicken Meatball Production.
    25.04.2018 - 25.04.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. International Gap Agriculture and Livestock Congress.
    KIRPIK MUZAFFER,KILINÇÇEKER OSMAN

Hakemlikler

  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Turkish journal of animal and veterinary sciences
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
    İngilizce
    Lwt food science and technology
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Dergi
    Uluslararası
    GÜNEY KORE
    İngilizce
    Korean journal of food science and animal resources
    2

Editörlükler

  • Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain.
    2024
    Kitap
    Uluslararası
    İngilizce
    Editör
    Efe Academy Publishing
    KILINÇÇEKER OSMAN,MERAL RACİYE
  • Some Novel Applications in the Food Industry
    2023
    Kitap
    Uluslararası
    İngilizce
    Editör
    Serüven yayın evi (Ankara)
    KILINÇÇEKER OSMAN, MERAL RACİYE

Kitaplar

  • Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain
    2024
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Efe Academy Publishing
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Some Novel Applications in the Food Industry
    2023
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Serüven yayın evi (Ankara)
    KILINÇÇEKER OSMAN, HALLAÇ BÜLENT
  • KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİNDE TARIMSAL ÜRETİMİN KALİTESİ
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    Türkçe
    İksad Yayınevi
    KILINÇÇEKER OSMAN, HALLAÇ BÜLENT

Makaleler

  • SOME NUTRITIONAL AND MEAT YIELD VALUES OF SHIBOT (Tor grypus, Heckel, 1843) CAUGHT IN ATATÜRK DAM LAKE
    12.2024
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Adyutayam
    2667-4092
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Determination of antibacterial effects of peel powders obtained from zivzik pomagranate grown in southeast Türkiye against some pathogene pathogenic bacteria
    1.2024
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Carpathian Journal of Food. Sci. and Technol.
    2066-6845
    HALLAÇ BÜLENT,KILINÇÇEKER OSMAN
  • THE EFFECT OF BUCKWHEAT FLOUR ON SOME QUALITY PROPERTIES OF CHICKEN MEATBALLS AS AN ALTERNATIVE TO WHEAT FLOUR
    12.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Carpathian journal of food science and technology
    2066-6845
    KILINÇÇEKER OSMAN, KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
    6.2023
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Süleyman Demirel Üniversitesi
    1308-6529
    HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi
    5.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    2146-0574
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,MERAL RACİYE,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Kinoa (chenopodium quinoa wild.) ununun soğukta depolanan pişmemiş tavuk köftelerin tekstür profiline etkisi.
    6.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Adyütayam
    2667-4092
    MERAL RACİYE, KILINÇÇEKER OSMAN
  • The Possibilities of Using Quinoa Flour in the Production of Chicken Meat Patties
    1.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Hellenic Veterinary Medical Society
    1792-2720
    MERAL RACİYE, Kutlu Nazan, Alav Aslıhan, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Siirtte satılan tavuk kanatlarda bazı biyokimyasal özelliklerin ve patojen özellikteki yersinia türlerinin belirlenmesi.
    1.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Adıyaman Üniv. Müh. Bil. Der.
    2149-0309
    HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Adıyaman Tut dutu kurusunun fiziksel ve kimyasal Özellikleri ile uçucu bileşen dağılımının belirlenmesi.
    1.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Yüzüncü Yıl Üniv. Fen Bil. Der
    2667-467X
    GÜÇER YALÇIN, KILINÇÇEKER OSMAN, ARTIK NEVZAT
  • Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
    12.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    1300-5413
    HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMAN, Acar Zeki
  • Adıyaman Çöreği (Tablama)'nın Bazı Özellikleri
    12.2021
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
    2149-0309
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Campylobacter Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
    12.2021
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Batman Yaşam Bilimleri Dergisi
    2147-4877
    HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMAN
  • Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
    6.2021
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    HALLAÇ BÜLENT, GÜÇER YALÇIN, KILINÇÇEKER OSMAN, POYRAZOĞLU ENDER SİNAN
  • Doğu Akdeniz Bölgesindeki Süzme Balların Naftalin Kalıntısı Düzeylerinin Belirlenmesi
    12.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    2667-4092
    GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
    3.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    2146-538X
    KILINÇÇEKER OSMAN,GÖLGE ÖZGÜR
  • Bazı bitkisel unların yenilebilir film veya kaplama olarak kullanımında etkili olan özellikleri.
    8.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research
    2146-8168
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Gıdalarda gamların yenilebilir film olarak kullanımı
    6.2005
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Gıda
    1300-3070
    KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı.
    6.2020
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Akademik Ziraat Dergisi.
    2147-6403
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Keten Tohumu Ununun Tavuk Köfte Yapımında Kullanımı
    6.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    The Journal of ADYUTAYAM
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,KIRPIK MUZAFFER
  • Bambu lifinin balık köfte üretiminde kullanım olanakları
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Batman University journal of Life Sciences
    2147-4877
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Physicochemical, Technological and Sensory Properties of Chicken Meatballs Processed with Dietary Fibers
    7.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
    1792-2720
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri veEt Ürünlerinde Kullanımı
    7.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
    2148-2306
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Amarant (Amaranthus spp)’ın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
    12.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    THE JOURNAL OF ADYUTAYAM
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,BÜYÜK GÖKHAN
  • Bezelye (Pisum sativum L.) Nişastasının bazı özellikleri ve gıda sanayinde kullanımı.
    4.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Gaziosmanpasa Journal of Scientific Research
    2146-8168
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Usage Possibilities of Carob (Ceratonia siliqua L.) Flour in Producing of Chicken Meatballs
    6.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Journal of the Institute of Science and Technology
    2146-0574
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tef (Eragrostic Tef ) Tohumu Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
    12.2019
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Journal of ADYUTAYAM
    2667-4092
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
    12.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    BEÜ Fen Bilimleri Dergisi
    2147-5598
    KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Effects of inulin, carrot, and cellulose fibres on the properties of raw and fried chicken meatballs.
    2.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
    0375-1589
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The effects of lentil and chickpea flours as the breading materials on some properties of chicken meatballs during frozen storage
    1.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
    0022-1155
    KILINÇÇEKER OSMAN,FATMA HEPSAĞ,KURT ŞÜKRÜ
  • The sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materials
    12.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
    1303-2712
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
    5.2009
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    0023-6438
    KILINÇÇEKER OSMAN,DOĞAN İSMAİL SAİT,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • Effects of different fibers on the quality of chicken meatballs
    12.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
    0003-925X
    GÖLGE ÖZGÜR,KILINÇÇEKER OSMAN,KOLUMAN AHMET
  • Ada çayı ve ısırgan otu ekstraktlarının balık köfte kaplamalarında kullanımı
    12.2014
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman üniversitesi fen bilimleri dergisi
    2146-586X
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effects of different starches on some of the frying and storage properties of meat patties.
    3.2018
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Advances in Food sci
    1431-7737
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Kaplama malzemesi olarak galeta unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi.
    1.2005
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Dünya Gıda
    KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,KILINÇÇEKER OSMAN,MERAL RACİYE
  • Determination of naphthalene levels of honey in eastern mediterranean region. Adyutayam
    12.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Some Quality Characteristics of Chicken Meatballs Formulated with Different Dietary Fibers
    12.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of food safety and food quality
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Tara, tragakant ve agar agar gamlarının tavuk köftelerde kullanımı
    6.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Gıda
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Diyet özellikteki bazı bitkisel liflerin tavuk köftelerde kullanım olanakları
    6.2017
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    ADYÜTAYAM
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Tavuk köftelerin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri
    9.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Tekirdağ Ziraat Fakültesi dergisi
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
    4.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Electronic journal of food technologies
    KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA
  • Tuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması
    1.2003
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
    1308-7576
    KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • The Effects of Some Coating Materials and Frying Times on Chicken Meatballs
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Adiyaman university journal of science
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Bitkisel liflerin tavuk köftelerde bazı fiziksel ve duyusal özellikler üzerine etkisi
    12.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • The effects of red pepper seed flour on the some quality characteristics of deep fat fried chicken meatballs
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Advances in Food Sciences
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Effects of different gums on the some properties of fried beef patties
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    ROMANYA
    İngilizce
    Carpathian journal of food science and technology
    KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİN
  • Utilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food Industry
    2.2013
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Focusing on Moder Food Industry
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets
    1.2010
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Agriculture & Environment
    1459-0255
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties
    10.2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Some quality caharacteristics of fish meatballs manufactured with different vegetable based flours
    4.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Gıda
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Buğday proteini ve bezelye proteini ile hazırlanan çözelti tipi kaplamaların tavuk köftelerde kullanımı
    12.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Adıyaman Üniv. Müh. Bil. Der.
    2149-0309
    KILINÇÇEKER OSMAN,ABDULKADİR ALKIŞ
  • Improvement of the some quality characteristics of frozen fish balls by coating with different plant extracts
    .2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Advances in Food Science
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Chemical and microbiological properties of salted fish
    .2009
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Indian Veterinary Journal
    Kılınççeker Osman, Küçüköner Erdoğan
  • The effect of various coating materials on chicken drumsticks some quality parameters
    .2007
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Jornal of Food Technology
    Kılınççrker Osman, Küçüköner Erdoğan
  • Performance of different coating batters and frying temperatures for fried fish balls
    1.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Animal and Veterinary Advances
    1680-5593
    Kılınççeker Osman, Hepsağ Fatma
  • Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties
    .2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    POULTRY SCIENCE
    0032-5791
    Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman
  • The behaviour of some vegetable based materials used as edible coating on chicken nuggets
    1.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
    1330-9862
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Edible coating effects on fried potato balls
    .2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Food and Bioprocess Technology
    1935-5130
    Kılınççeker Osman, Hepsağ Fatma
  • Performance optimization of soy and whey protein isolates as coating materials on chicken meat
    1.2011
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    POULTRY SCIENCE
    0032-5791
    Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman

Ödüller

  • Yayın Teşvik


    TÜBİTAK

    1/1
  • Yayın teşvik


    TÜBİTAK

    1/1
  • Yayın teşvik


    TÜBİTAK

    1/1
  • Yayın teşvik


    TÜBİTAK

    1/1

Atıflar

  • Edible coating effects on fried potato balls
    MAKALE

    6
    2014-03-22 13:47:15

    Edible coating effects on fried potato balls
    Uluslararası
    İngilizce
    Food and Bioprocess Technology
    1935-5130
    Kılınççeker Osman, Hepsağ Fatma
  • Tuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması
    MAKALE

    1.2
    2017-01-02 09:17:33

    Tuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
    1308-7576
    KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties
    MAKALE

    1.2
    2014-03-22 13:54:14

    Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties
    Uluslararası
    İngilizce
    POULTRY SCIENCE
    0032-5791
    Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman
  • The Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties
    MAKALE

    4.2
    2016-01-08 10:45:58

    The Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties
    Uluslararası
    İngilizce
    Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
    KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
    MAKALE

    20.4
    2019-01-06 12:06:30

    Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
    Uluslararası
    İngilizce
    LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    0023-6438
    KILINÇÇEKER OSMAN,DOĞAN İSMAİL SAİT,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN
  • Utilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food Industry
    MAKALE
    2016-01-10 15:37:31

    Utilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food Industry
    Uluslararası
    İngilizce
    Focusing on Moder Food Industry
    KILINÇÇEKER OSMAN
  • Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets
    MAKALE
    2016-01-08 12:25:46

    Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Agriculture & Environment
    1459-0255
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • The sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materials
    MAKALE

    1.2
    2019-01-06 12:06:38

    The sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materials
    Uluslararası
    İngilizce
    Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
    1303-2712
    KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜ
  • Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
    MAKALE

    .6
    2017-01-02 09:22:42

    Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Electronic journal of food technologies
    KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA

Oluşturulma11 Aralık 2012 13:06
Görüntülenme941