Bildiriler
- Karabuğday (Fagopyrum Esculentum Moench)'ın bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanımı24.01.2020 - 24.01.2020Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6. International Conferences on Engineering & Natural SciencesKARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMANGıdalara yenilebilir kaplama uygulamalarında süt ürünlerinin kullanım olanakları.22.05.2003 - 22.05.2003UlusalTürkçeSüt endüstrisinde yeni eğilimler sempozyumu.KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, KILINÇÇEKER OSMAN, Doğan İsmail SaitKaragenan, keçiboynuzu ve karboksimetil selüloz gamları ile üretilen sazan eti köftelerinin bazı özellikleri.03.05.2018 - 03.05.2018Özet bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Technology Symposium.KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTChianın (Salvia hispanica) Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanım20.06.2019 - 20.06.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/TurkeyKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTPelemir (Cephalaria syriaca) Tohumunun Bazı Özellikleri ve Gıda Sektöründe Kullanımı20.06.2019 - 20.06.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeInternational Engineering and Science Symposium, 20-22 June, 2019/Siirt/TurkeyKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANSebzelerden Elde Edilen Diyet Liflerin Gıdalarda Kullanımı.20.04.2019 - 20.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizce4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology CongressKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTTef (Eragrostic Tef)’in Bazı Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı.20.04.2019 - 20.04.2019Tam metin bildiriUluslararasıİngilizce4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology CongressKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANNohut (cicer arietinum) ununun bazı özellikleri ve tahıl ürünlerinde kullanım olanakları.29.11.2019 - 29.11.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KILINÇÇEKER OSMANKeten (linum usitatissimum L.) tohumunun bazı özellikleri ve et ürünlerinde kullanımı.29.11.2019 - 29.11.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. Uluslararası Gap Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi.KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTUse of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour in Chicken Meatball Production.25.04.2018 - 25.04.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe1. International Gap Agriculture and Livestock Congress.KIRPIK MUZAFFER,KILINÇÇEKER OSMAN
Hakemlikler
- Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergiUluslararasıTÜRKİYEİngilizceTurkish journal of animal and veterinary sciences1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergiUluslararasıAMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİİngilizceLwt food science and technology1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve MühendisliğiDergiUluslararasıGÜNEY KOREİngilizceKorean journal of food science and animal resources2
Editörlükler
- Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain.2024KitapUluslararasıİngilizceEditörEfe Academy PublishingKILINÇÇEKER OSMAN,MERAL RACİYESome Novel Applications in the Food Industry2023KitapUluslararasıİngilizceEditörSerüven yayın evi (Ankara)KILINÇÇEKER OSMAN, MERAL RACİYE
Kitaplar
- Some Innovative and Sustainable Approaches in Food Production Chain2024Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceEfe Academy PublishingKILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTSome Novel Applications in the Food Industry2023Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceSerüven yayın evi (Ankara)KILINÇÇEKER OSMAN, HALLAÇ BÜLENTKÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİNDE TARIMSAL ÜRETİMİN KALİTESİ2022Bilimsel KitapUluslararasıTürkçeİksad YayıneviKILINÇÇEKER OSMAN, HALLAÇ BÜLENT
Makaleler
- SOME NUTRITIONAL AND MEAT YIELD VALUES OF SHIBOT (Tor grypus, Heckel, 1843) CAUGHT IN ATATÜRK DAM LAKE12.2024HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeAdyutayam2667-4092KURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANDetermination of antibacterial effects of peel powders obtained from zivzik pomagranate grown in southeast Türkiye against some pathogene pathogenic bacteria1.2024HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeCarpathian Journal of Food. Sci. and Technol.2066-6845HALLAÇ BÜLENT,KILINÇÇEKER OSMANhttp://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_16(2)/CJFST16(2)12.pdfTHE EFFECT OF BUCKWHEAT FLOUR ON SOME QUALITY PROPERTIES OF CHICKEN MEATBALLS AS AN ALTERNATIVE TO WHEAT FLOUR12.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceCarpathian journal of food science and technology2066-6845KILINÇÇEKER OSMAN, KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/index.htmlDeve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları6.2023HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeSüleyman Demirel Üniversitesi1308-6529HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/sdufenbedBazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi5.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeIğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2146-0574KARAHAN ALİ MÜCAHİT,MERAL RACİYE,KILINÇÇEKER OSMANKinoa (chenopodium quinoa wild.) ununun soğukta depolanan pişmemiş tavuk köftelerin tekstür profiline etkisi.6.2022HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeAdyütayam2667-4092MERAL RACİYE, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyutayam/issue/71011/1083231The Possibilities of Using Quinoa Flour in the Production of Chicken Meat Patties1.2022HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Hellenic Veterinary Medical Society1792-2720MERAL RACİYE, Kutlu Nazan, Alav Aslıhan, KILINÇÇEKER OSMANhttps://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/jhvmsSiirtte satılan tavuk kanatlarda bazı biyokimyasal özelliklerin ve patojen özellikteki yersinia türlerinin belirlenmesi.1.2022HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeAdıyaman Üniv. Müh. Bil. Der.2149-0309HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/69404/1036490Adıyaman Tut dutu kurusunun fiziksel ve kimyasal Özellikleri ile uçucu bileşen dağılımının belirlenmesi.1.2022HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeYüzüncü Yıl Üniv. Fen Bil. Der2667-467XGÜÇER YALÇIN, KILINÇÇEKER OSMAN, ARTIK NEVZAThttps://dergipark.org.tr/tr/pub/yyufbed/issue/68588/1065145Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi12.2022HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeYüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi1300-5413HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMAN, Acar Zekihttps://dergipark.org.tr/tr/pub/yyufbed/issue/74135/1120314Adıyaman Çöreği (Tablama)'nın Bazı Özellikleri12.2021HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAdıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi2149-0309KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/67673/946235Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Campylobacter Türlerinin Varlığının Belirlenmesi12.2021HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeBatman Yaşam Bilimleri Dergisi2147-4877HALLAÇ BÜLENT, KILINÇÇEKER OSMANhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/buyasambid/issue/67359/1029810Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi6.2021HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAM2667-4092HALLAÇ BÜLENT, GÜÇER YALÇIN, KILINÇÇEKER OSMAN, POYRAZOĞLU ENDER SİNANfile:///D:/AR%C5%9E%C4%B0V/calisma.cv/makaleler/D1..pdfDoğu Akdeniz Bölgesindeki Süzme Balların Naftalin Kalıntısı Düzeylerinin Belirlenmesi12.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAM2667-4092GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMANhttps://www.adyutayam.comFarklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri3.2018HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeGümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2146-538XKILINÇÇEKER OSMAN,GÖLGE ÖZGÜRhttp://dergipark.gov.tr/doi/10.17714/gumusfenbil.344434Bazı bitkisel unların yenilebilir film veya kaplama olarak kullanımında etkili olan özellikleri.8.2020HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeGaziosmanpasa Journal of Scientific Research2146-8168KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/57304/669832Gıdalarda gamların yenilebilir film olarak kullanımı6.2005HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeGıda1300-3070KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANNohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı.6.2020HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAkademik Ziraat Dergisi.2147-6403KILINÇÇEKER OSMANKeten Tohumu Ununun Tavuk Köfte Yapımında Kullanımı6.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeThe Journal of ADYUTAYAM2667-4092KILINÇÇEKER OSMAN,KIRPIK MUZAFFERBambu lifinin balık köfte üretiminde kullanım olanakları12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeBatman University journal of Life Sciences2147-4877KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTPhysicochemical, Technological and Sensory Properties of Chicken Meatballs Processed with Dietary Fibers7.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of the Hellenic Veterinary Medical Society1792-2720KILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİNKinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri veEt Ürünlerinde Kullanımı7.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeTürkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi2148-2306KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTAmarant (Amaranthus spp)’ın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı12.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeTHE JOURNAL OF ADYUTAYAM2667-4092KILINÇÇEKER OSMAN,BÜYÜK GÖKHANBezelye (Pisum sativum L.) Nişastasının bazı özellikleri ve gıda sanayinde kullanımı.4.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeGaziosmanpasa Journal of Scientific Research2146-8168KILINÇÇEKER OSMANUsage Possibilities of Carob (Ceratonia siliqua L.) Flour in Producing of Chicken Meatballs6.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeJournal of the Institute of Science and Technology2146-0574KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://dergipark.org.tr/doi/10.21597/jist.439033Tef (Eragrostic Tef ) Tohumu Ununun Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları12.2019HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeJournal of ADYUTAYAM2667-4092KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTFarklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri12.2018HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeBEÜ Fen Bilimleri Dergisi2147-5598KILINÇÇEKER OSMAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://dergipark.gov.tr/bitlisfenEffects of inulin, carrot, and cellulose fibres on the properties of raw and fried chicken meatballs.2.2018HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceSOUTH AFRICAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE0375-1589KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜThe effects of lentil and chickpea flours as the breading materials on some properties of chicken meatballs during frozen storage1.2015HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE0022-1155KILINÇÇEKER OSMAN,FATMA HEPSAĞ,KURT ŞÜKRÜThe sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materials12.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceTurkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences1303-2712KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜEffect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets5.2009HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceLWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY0023-6438KILINÇÇEKER OSMAN,DOĞAN İSMAİL SAİT,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANEffects of different fibers on the quality of chicken meatballs12.2018HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene0003-925XGÖLGE ÖZGÜR,KILINÇÇEKER OSMAN,KOLUMAN AHMETAda çayı ve ısırgan otu ekstraktlarının balık köfte kaplamalarında kullanımı12.2014HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAdıyaman üniversitesi fen bilimleri dergisi2146-586XKILINÇÇEKER OSMANEffects of different starches on some of the frying and storage properties of meat patties.3.2018HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAdvances in Food sci1431-7737KILINÇÇEKER OSMANKaplama malzemesi olarak galeta unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi.1.2005HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeDünya GıdaKÜÇÜKÖNER ERDOĞAN,KILINÇÇEKER OSMAN,MERAL RACİYEDetermination of naphthalene levels of honey in eastern mediterranean region. Adyutayam12.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAMGÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMANSome Quality Characteristics of Chicken Meatballs Formulated with Different Dietary Fibers12.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of food safety and food qualityKILINÇÇEKER OSMANTara, tragakant ve agar agar gamlarının tavuk köftelerde kullanımı6.2017HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeGıdaKILINÇÇEKER OSMANDiyet özellikteki bazı bitkisel liflerin tavuk köftelerde kullanım olanakları6.2017HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTürkçeADYÜTAYAMKILINÇÇEKER OSMANTavuk köftelerin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri9.2016HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeTekirdağ Ziraat Fakültesi dergisiKILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİNKaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi4.2010HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeElectronic journal of food technologiesKILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMATuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması1.2003HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeYüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi1308-7576KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANThe Effects of Some Coating Materials and Frying Times on Chicken Meatballs6.2016HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeAdiyaman university journal of scienceKILINÇÇEKER OSMANBitkisel liflerin tavuk köftelerde bazı fiziksel ve duyusal özellikler üzerine etkisi12.2016HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeYüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü DergisiKILINÇÇEKER OSMANThe effects of red pepper seed flour on the some quality characteristics of deep fat fried chicken meatballs6.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAdvances in Food SciencesKILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜEffects of different gums on the some properties of fried beef patties6.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıROMANYAİngilizceCarpathian journal of food science and technologyKILINÇÇEKER OSMAN,YILMAZ MUSTAFA TAHSİNUtilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food Industry2.2013HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceFocusing on Moder Food IndustryKILINÇÇEKER OSMANEffects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggets1.2010HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Agriculture & Environment1459-0255KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜThe Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef patties10.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceKafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi DergisiKURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANSome quality caharacteristics of fish meatballs manufactured with different vegetable based flours4.2015HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeGıdaKILINÇÇEKER OSMANBuğday proteini ve bezelye proteini ile hazırlanan çözelti tipi kaplamaların tavuk köftelerde kullanımı12.2015HakemliÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeAdıyaman Üniv. Müh. Bil. Der.2149-0309KILINÇÇEKER OSMAN,ABDULKADİR ALKIŞImprovement of the some quality characteristics of frozen fish balls by coating with different plant extracts.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceAdvances in Food ScienceKILINÇÇEKER OSMANChemical and microbiological properties of salted fish.2009HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceIndian Veterinary JournalKılınççeker Osman, Küçüköner ErdoğanThe effect of various coating materials on chicken drumsticks some quality parameters.2007HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJornal of Food TechnologyKılınççrker Osman, Küçüköner ErdoğanPerformance of different coating batters and frying temperatures for fried fish balls1.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Animal and Veterinary Advances1680-5593Kılınççeker Osman, Hepsağ FatmaMixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat patties.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcePOULTRY SCIENCE0032-5791Kurt Şükrü, Kılınççeker OsmanThe behaviour of some vegetable based materials used as edible coating on chicken nuggets1.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceFOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY1330-9862KILINÇÇEKER OSMANEdible coating effects on fried potato balls.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceFood and Bioprocess Technology1935-5130Kılınççeker Osman, Hepsağ FatmaPerformance optimization of soy and whey protein isolates as coating materials on chicken meat1.2011HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcePOULTRY SCIENCE0032-5791Kurt Şükrü, Kılınççeker Osman
Ödüller
- Yayın TeşvikTÜBİTAK1/1Yayın teşvikTÜBİTAK1/1Yayın teşvikTÜBİTAK1/1Yayın teşvikTÜBİTAK1/1
Atıflar
- Edible coating effects on fried potato ballsMAKALE62014-03-22 13:47:15Edible coating effects on fried potato ballsUluslararasıİngilizceFood and Bioprocess Technology1935-5130Kılınççeker Osman, Hepsağ FatmaTuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanmasıMAKALE1.22017-01-02 09:17:33Tuzlanmış inci kefali Chalcaşburnus tarichi balığında fiziksel kimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanmasıUlusalTÜRKİYETürkçeYüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi1308-7576KILINÇÇEKER OSMAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANMixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat pattiesMAKALE1.22014-03-22 13:54:14Mixture optimization of beef turkey and chicken meat for some of the physical chemical and sensory properties of meat pattiesUluslararasıİngilizcePOULTRY SCIENCE0032-5791Kurt Şükrü, Kılınççeker OsmanThe Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef pattiesMAKALE4.22016-01-08 10:45:58The Effects of cereal and legume flours on the quality characteristics of beef pattiesUluslararasıİngilizceKafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi DergisiKURT ŞÜKRÜ,KILINÇÇEKER OSMANEffect of edible coatings on the quality of frozen fish filletsMAKALE20.42019-01-06 12:06:30Effect of edible coatings on the quality of frozen fish filletsUluslararasıİngilizceLWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY0023-6438KILINÇÇEKER OSMAN,DOĞAN İSMAİL SAİT,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANUtilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food IndustryMAKALE2016-01-10 15:37:31Utilization of oat flour as edible coating material on fried chicken meat balls Focusing on Modern Food IndustryUluslararasıİngilizceFocusing on Moder Food IndustryKILINÇÇEKER OSMANEffects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggetsMAKALE2016-01-08 12:25:46Effects of chickpea Cicer arietinum flour on quality of deep fat fried chicken nuggetsUluslararasıİngilizceJournal of Food Agriculture & Environment1459-0255KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜThe sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materialsMAKALE1.22019-01-06 12:06:38The sensory quality of pearl mullet Chalcalburnus tarichi fillets coated with different coating materialsUluslararasıİngilizceTurkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences1303-2712KILINÇÇEKER OSMAN,KURT ŞÜKRÜKaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesiMAKALE.62017-01-02 09:22:42Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesiUlusalTÜRKİYETürkçeElectronic journal of food technologiesKILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA
Oluşturulma11 Aralık 2012 13:06Görüntülenme941