- Balık Tüketiminde Gıda Güvenliği Bilinci: Kahta Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Farkındalık Düzeyleri08.04.2025 -DanışmanPerakende Balık Satış Yerlerindeki Hijyenik Durum ile Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi ve Gıda Güvenliği Konusundaki Tutum-Davranışlarının İncelenmesi: Adıyaman İli Örneği14.06.2021 - 16.05.2022AraştırmacıİSKEN Sugözü Enerji Santrali Etki Alanı Deniz Ekolojisi İzleme Çalışması Projesi-AraştırmacıAtatürk Baraj Gölü nden Adıyaman ili Avlanan Yayın ın Silurus triostegus Heckel 1843 Biyokimyasal Kompozisyonu ve Ağır Metal İçeriklerinin Mevsimsel Değişimi01.09.2010 - 01.03.2011YürütücüKefal Mugil cephalus L 1758 Yumurtasından Elde Edilen Mumlu Havyarın Besin Kalitesi ile Ağır Metal Düzeyinin Belirlenmesi01.03.2010 -AraştırmacıYumurtalık Kıyısal Sularında İskenderun Körfezi Besleyici Elementlerin Kirliliğe Bağlı Değişimlerinin Araştırılması-AraştırmacıKuzeydoğu Akdeniz Kıyısal Sularındaki İskenderun Körfezi Potansiyel Zararlı Fitoplankton Türlerive Bunların Artışına Etki Eden Çevresel Faktörlerin Saptanması-Araştırmacıİskenderun Demir Çelik Fabrikasının Döküm Sahasındaki Cürufun Yapısı Çözünürlüğü ve Cüruf Döküm Alanındaki Denizel Ortama Olabilecek Etkisinin Araştırılması Projesi-AraştırmacıPikoplankton ve Ultraplankton Analizlerinde Kullanılacak EpiflouresansMikroskop Sisteminin Kurulması-AraştırmacıKuzeydoğu Akdeniz Ekosistemi İskenderun Körfezi Fitoplanktonuna Ait Küçük Boy Gruplarının Biyomas ve Mevsimsel Dinamiklerinin İncelenmesi-AraştırmacıDumanlanmış Dikenli Yılanbalığında Mastacembelus mastacembelus Bank Solender 1794 Yağ Asitleri ve Aminoasit Kompozisyonlarının Belirlenmesi01.03.2009 -YürütücüŞabut Balığının Barbus grypus Heckel 1843 Kimyasal ve Yağ Asitleri Kompozisyonu ile Et Veriminin Mevsimsel Değişimi15.06.2008 -AraştırmacıOluşturulma27 Aralık 2012 12:15Görüntülenme212