- ULUSLARARASI MUTFAKLAR2019-20202LisansTÜRK MUTFAĞI2019-20203LisansYEME İÇME KÜLTÜRÜ2019-20202LisansÇOCUK BESLENMESİ2019-20202ÖnlisansHİJYEN VE SANİTASYON2019-20202LisansBESLENME İLKELERİ (HEMŞİRELİK)2019-20202LisansBESLENME İLKELERİ (EBELİK)2019-20202LisansBESLENME İLKELERİ VE MENÜ YÖNETİMİ2019-20202LisansMUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ2016-20176LisansİNSAN DAVRANIŞI VE SOSYAL ÇEVRE I2016-20174LisansYEME İÇME KÜLTÜRÜ2016-20172LisansTÜRK MUTFAĞI2016-20172LisansAKTİF YAŞLANMA VE SOSYAL HİZMET2016-20172LisansBESLENME İLKELERİ VE MENÜ YÖNETİMİ2016-20172LisansBESLENME İLKELERİ (EBELİK)2016-20172LisansBESLENME İLKELERİ (HEMŞİRELİK)2016-20172LisansBeslenme İlkeleri (Ebelik)2015-20162LisansBeslenme İlkeleri (Hemşirelik)2015-20162LisansBeslenme ilkeleri ve Menü Yönetimi2015-20161LisansTürk Mutfağı2015-20162LisansYeme İçme kültürü2015-20162LisansAktif Yaşlanma ve Sosyal Hizmet2015-20162LisansYeme İçme Kültürü2013-20142LisansHijyen ve sanitasyon2012-20132ÖnlisansHijyen ve sanitasyon2013-20142ÖnlisansMutfak planlama2012-20134ÖnlisansMutfak planlama2013-20144ÖnlisansBeslenme ilkeleri ve menü Yönetimi2012-20132LisansBeslenme ilkeleri ve menü Yönetimi2013-20142LisansÇocuk Beslenmesi2011-20121ÖnlisansKonuk Giriş Çıkış İşlemleri2011-20122ÖnlisansKat Hizmetleri Yönetimi2010-20114ÖnlisansKat Hizmetleri Yönetimi